Vergaderruimte huiskamersfeer

Wil jij een unieke vergaderruimte in huiskamersfeer huren in de inspirerende stad Utrecht? Een vergaderruimte in de buurt van het Centraal Station? Makkelijk te bereizen en eenvoudig bereikbaar? Die je bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken als buurman heeft? En voorzien is van alle benodigde techniek? Kom dan naar De Witte Vosch in hartje Utrecht.

Als je een vergaderruimte in huiskamersfeer wilt huren in Utrecht is De Witte Vosch hiervoor de ídeale keuze. De Witte Vosch is een unieke vergaderruimte, eenvoudig te huren in het centrum van Utrecht. In ons monumentale pand aan de karakteristieke Oudegracht vind je vier multifunctionele vergaderzalen.

Bekijk de huiskamer hier >>

vergaderruimte-huiskamersfeer

Vergaderruimte huiskamersfeer

Al onze vergaderzalen hebben een eigen sfeer en karakter. Deze vergaderzalen en trainingsruimten zijn sfeervol en uniek ingericht. Ze bieden ruimte aan groepen van 2 tot 120 personen. Daarom vind je bij ons voor elke vergadering, workshop, inspiratiesessie, seminar, lezing, presentatie, brainstormsessie, training of cursus een ruimte die bij je past. Wij bieden je ook een vergaderruimte in huiskamersfeer. Onze huiskamer heeft niet voor niets deze naam gekregen. Een prachtige lichte ruimte met twee grote glazen openslaande deuren naar de Utrechtse werf en de Oudegracht maken de entourage heel bijzonder. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor kleinschalige vergaderingen tot maximaal veertien personen. Door de huiselijke inrichting kun je hier ook goed uiteen gaan in groepjes en plaats nemen op de fauteuils, in de grote zitbank of – bij mooi weer uiteraard – aan de werf in de zon. De Huiskamer maakt je bijeenkomst bijzonder en zorgt dat vergaderen weer leuk en productief wordt.

Hiermee maken wij het verschil

Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Dat leest misschien wel lekker weg, maar we streven deze ook echt na in de praktijk van alle dag. Wij verwelkomen jou als gast persoonlijk en we zorgen ervoor dat het jou in de vergaderruimte in huiskamersfeer aan niets ontbreekt. Zo nemen wij je alle zorg uit handen, waardoor je tijdens de vergadering gefocust blijft op de doelen die jij je voor die bijeenkomst hebt gesteld. Klik hier om je vergaderruimte te reserveren.

Catering

Bij De Witte Vosch geniet je van een bijzondere en smaakvolle lunch, borrel of diner. De lunch bestaat onder andere uit rijkelijk belegde luxe broodjes, frisse salades en een soep van de dag. Denk ook aan iets lekkers bij de koffie. Of in de middag een hartige snack of een fruitspies. Ook kunnen de Spaanse koks van de buren, ons zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch, op speciaal verzoek een deel van de catering verzorgen. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor een unieke combinatie van een sfeervolle vergaderruimte in huiskamersfeer en heerlijk eten.

Organisatie

Ben je van plan om een vergaderruimte te huren en zoek je daarvoor een unieke locatie in het centrum van Utrecht? Betrek ons dan ook bij de organisatie ervan. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vergaderingen, trainingen en seminars denken we makkelijk met je mee om je vergadering tot een groot succes te laten uitgroeien.

Audiovisuele middelen

Wil je je vergadering interactiever maken door audiovisuele middelen te gebruiken? We hebben hiervoor in onze vergaderruimte in huiskamersfeer in het centrum van Utrecht de mogelijkheden. Zo zijn een beamer en projectiescherm standaard inbegrepen bij de huren van je vergaderruimte in huiskamersfeer in hartje Utrecht. En je kunt ook een geluidsset bijboeken. Onze Huiskamer beschikt bovendien over een 65″ 4K TV. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor audiovisuele middelen.

vergaderlocatie-utrecht-mooi

Inspirerende vergaderruimte huren in Utrecht

De oude stad Utrecht biedt jou diverse mogelijkheden om je vergadering op een unieke manier te verrijken of af te sluiten. Zo kun je vanaf onze werf een rondvaart door de Utrechtse grachten combineren met een trainings-, vergader- of inspiratiesessie. Of geniet je na je vergadering nog van de diverse uitgaansmogelijkheden direct bij ons om de hoek. Dit maakt De Witte Vosch dan ook tot een bijzondere en inspirerende vergaderruimte in huiskamersfeer om te huren in Utrecht.

Leuke activiteiten in combinatie met vergaderruimte in Utrecht

In de directe omgeving van onze vergaderruimte in het centrum van Utrecht zijn voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan een rondvaart door de grachten, een stadswandeling of een bezoekje aan de Dom. Natuurlijk kun je ook een dag vergaderen of trainen in Utrecht ontspannen afsluiten bij onze buren. Dat is ons zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch.

Trainen & varen door de Oudegracht

Een aantrekkelijk idee voor vermaak in het voorjaar en in de zomer: Trainen & Varen in het centrum van Utrecht. Samen met Lekkerbootjevaren.nl bieden wij je de mogelijkheid om jouw training op een unieke manier af te sluiten. Je stapt bij ons op de boot voor een gezellige en ontspannende tocht door de sfeervolle grachten van Utrecht. Optioneel kun je daar ook gekoelde drankjes en een smakelijk Spaans Pinchos-arrangement bijboeken. Bel ons ook gerust als je andere ideeën hebt. Daar staan we zeker voor open.

Bereikbaarheid

Onze vergaderruimte in huiskamersfeer huren in het centrum van Utrecht is echt uniek door de uitgebalanceerde combinatie van de historische binnenstad en alle moderne voorzieningen die de stad je biedt. Door de centrale ligging is onze vergaderlocatie perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Station Utrecht CS bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen. Of twee minuten met de bus naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren bij twee nabijgelegen parkeergarages, Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van onze locatie aan de Oudegracht.

Onze voordelen:

  • Unieke en eenvoudig bereikbare vergaderruimte huren in Utrecht Centrum
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Beschikbaar maandag t/m vrijdag
  • Avonden en weekend, beschikbaarheid en prijzen op aanvraag

Contact

Unieke en sfeervolle vergaderruimte in huiskamersfeer huren in het centrum van Utrecht? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 030 – 670 13 27 of stuur een mail naar: info@dewittevosch.nl. We kijken uit naar je komst. Bekijk onze reviews.

Vergaderruimte huiskamersfeer