De Witte Vosch – Contact & Route

Contactgegevens

De Witte Vosch
Telefoon: 030 – 670 13 27
E-mail: info@dewittevosch.nl

Adres
Oudegracht 46
3511 AR Utrecht

Teruggebeld worden?

Vul onderstaand formulier in wanneer u graag door ons wilt worden teruggebeld.

Voornaam + Achternaam*

Organisatie*

Telefoon*

Routebeschrijving

Bereikbaarheid

route

Trein:  Als u met de trein gaat, kunt u van het Centraal Station vrij eenvoudig naar de Oudegracht 46 lopen. Deze wandeling duurt maar circa 7 minuten, om die reden adviseren wij u van het openbaar vervoer gebruik te maken. U loopt via Hoog Catherijne, waarbij u ook de Catherijnebaan oversteekt, naar de uitgang bij het Vredenburg. Daar houdt u links aan, steekt het Marktplein over en na 200 meter komt u op de Lange Viestraat waar u rechtsaf inslaat. U passeert daarbij aan uw linkerhand de Bijenkorf. U steekt over (langs de McDonalds) en gaat bij de eerste gracht direct naar links. U bent nu al op de Oudegracht en passeert het Rembrandt Bioscooptheater. De eerste brug aan uw rechterhand, de Jacobijnenbrug, steekt u over en weer gaat u links. Het derde pand is Oudegracht 46.

Bus: Van Utrecht Centraal kunt u de volgende buslijnen nemen: 1(Overvecht), 5 ( Voordorp), 6 (Overvecht Noord)0f 7 ( Overvecht Noord). Uitstappen bij halte ‘St. Jacobsstraat. Dan loopt u om de kerk heen en via het Jacobskerkhof naar de Oudegracht.

p+r

Parkeergarage Paardenveld: Vanaf de parkeerplaats loopt u langs het politiebureau en de Kamer van Koophandel. U steekt rechtdoor de weg over langs de kerk, na 150 meter staat u aan de Oudegracht. U steekt het bruggetje over en het derde pand aan uw linkerhand is het nummer 46; De Witte Vosch.

Park + Ride Utrecht: Wilt u het drukke centrum van Utrecht vermijden met de auto ? Maak dan gebruik van een van de P+R plekken rondom Utrecht. Kijk op goedopweg.nl om te zien welke P+R plek voor u het meest geschikt is bij het binnenrijden van Utrecht. Parkeer er uw auto en stap in een van de vele bussen die u naar het centrum van Utrecht brengen.