Contact

CONTACT & ROUTE

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in wanneer u graag door ons wilt worden teruggebeld.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf + Organisatie *

  E-mailadres *

  Telefoon *

  Contactgegevens

  Telefoon: 030 – 670 13 27
  E-mail: info@dewittevosch.nl
  Adres: Oudegracht 46, 3511 AR UTRECHT

  Routebeschrijving

  OV

  Trein:  Van station Utrecht Centraal loop je in ca. 7 minuten naar De Witte Vosch. Hiervoor neem je uitgang Vredenburg van winkelcentrum Hoog Catherijne. Daar steek je links het Vredenburg over, waar je o.a. Starbucks passeert. Vervolgens sla je rechts de Lange Viestraat in. Je passeert daarbij aan je linkerhand de Bijenkorf en McDonald’s. Op de hoek sla je linksaf de Oudegracht op en passeert de Pathé Rembrandt bioscoop. Bij de eerste brug, de Jacobibrug, steek je de Oudegracht over en slaat weer linksaf. De Witte Vosch bevindt zich in het derde pand aan je rechterhand op Oudegracht 46.

  Bus: Van Utrecht Centraal kun je de volgende buslijnen nemen: 1 (Overvecht), 5 (Voordorp), 6 (Overvecht Noord) 0f 7 (Overvecht Noord). Je stapt uit bij halte St. Jacobsstraat. Loop vervolgens om de kerk heen. Vervolg je route via het Jacobskerkhof, steek de Oudergracht over via de Jacobibrug en sla linksaf de Oudegracht op. De Witte Vosch bevindt zich in het derde pand aan je rechterhand op Oudegracht 46.

  PARKEREN

  Parkeergarage Paardenveld: Vanaf de parkeerplaats loop je via de Kroonstraat langs het politiebureau en TIAS School for Business and Society. Loop de Waterstraat uit en steek rechtdoor de St. Jacobsstraat, waarbij je de Jacobikerk aan de rechterkant passeert via het Jacobskerkhof. Aangekomen bij de Oudegracht steek je de Jacobibrug over en slaat linksaf. De Witte Vosch bevindt zich in het derde pand aan je rechterhand op Oudegracht 46.

  Park + Ride Utrecht: Wil je het drukke centrum van Utrecht vermijden met de auto? Maak dan gebruik van een van de P+R plekken rondom Utrecht. Kijk op goedopweg.nl om te zien welke P+R plek het meest geschikt is. Parkeer er je auto en stap in een van de vele bussen die je naar het centrum van Utrecht brengt. Zie hierboven voor de route via de bus.