Kleine vergaderlocatie Utrecht

Zoek je een kleine vergaderlocatie in het centrum van  Utrecht? Een vergaderruimte in de buurt van het Centraal Station? Makkelijk te bereizen en eenvoudig bereikbaar? Die je bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken als buurman heeft en voorzien is van alle benodigde techniek? Kom dan naar de vergaderlocatie van De Witte Vosch in hartje Utrecht.

Als je voor een vergadering, training of andere zakelijke bijeenkomst een in het centrum van Utrecht gelegen kleine vergaderlocatie zoekt, is De Witte Vosch hiervoor de ídeale keuze. Via diverse (snel)wegen is de charmante stad Utrecht goed bereikbaar per auto. En wie met het openbaar vervoer reist, arriveert uitgerust in het hypermoderne Utrecht CS, het belangrijkste knooppunt van talloze spoorlijnen in ons land. Na vijf minuten lopen sta je al in de historische binnenstad. Die biedt naast de vele winkels, restaurants en bijzondere panden, plaats aan onze unieke, kleine trainings- en vergaderlocatie De Witte Vosch.

Kleine vergaderlocatie Utrecht

De Witte Vosch is een unieke en kleine vergaderlocatie gelegen in het centrum van Utrecht. In ons monumentale pand aan de karakteristieke Oudegracht vind je vier multifunctionele vergaderzalen, die alle een eigen sfeer en karakter hebben. Deze vergaderzalen en trainingsruimten zijn sfeervol en uniek ingericht. Ze bieden ruimte aan groepen van 2 tot 120 personen. Daarom vind je bij ons voor elke vergadering, workshop, inspiratiesessie, seminar, lezing, presentatie, brainstormsessie, training of cursus een ruimte die bij je past. De Middenzaal van 47 m2 is bijzonder geschikt als kleine vergaderlocatie. Door het binnenvallende daglicht kun je hier in alle rust werken of vergaderen. De Huiskamer maakt écht iets bijzonders van je bijeenkomst. Ingericht met keuken, zithoek, grote eettafel en 65″ 4K TV, is deze ruimte zeer geschikt voor inspiratiesessies of trainingen.

Hiermee maken wij het verschil

Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Dat leest misschien wel lekker weg, maar we streven deze ook echt na in de praktijk van alle dag. Wij verwelkomen jou als gast persoonlijk en we zorgen ervoor dat het jou tijdens je vergadering aan niets ontbreekt. Zo nemen wij je alle zorg uit handen, waardoor je tijdens de vergadering gefocust blijft op de doelen die jij je voor die bijeenkomst hebt gesteld.

Catering

Bij De Witte Vosch geniet je van een bijzondere en smaakvolle lunch, borrel of diner. De lunch bestaat onder andere uit rijkelijk belegde luxe broodjes, frisse salade en een soep van de dag. Denk ook aan iets lekkers bij de koffie of in de middag een hartige snack of een fruitspies. Ook kunnen de Spaanse koks van de buren, ons zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch, op speciaal verzoek een deel van de catering verzorgen. Bekijk het volledige cateringaanbod of vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor een unieke combinatie van een sfeervolle kleine vergaderlocatie en heerlijk eten in het centrum van Utrecht.

Organisatie

Ben je van plan om een seminar, training of een lezing te organiseren? En zoek je daarvoor een kleine vergaderlocatie in het centrum van Utrecht? Betrek ons dan ook bij de organisatie van je vergadering. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van congressen, trainingen en seminars denken we graag met je mee om je vergadering tot een groot succes te laten uitgroeien. Volg je ons al op Instagram?

Audiovisuele middelen

Wil je je vergadering, training of brainstormsessie interactiever maken door audiovisuele middelen te gebruiken? We hebben hiervoor in onze kleine vergaderlocatie in het centrum van Utrecht prima mogelijkheden. Zo zijn een beamer en projectiescherm standaard inbegrepen bij de huur van je vergader-  of trainingsruimte. En je kunt ook een geluidsset bijboeken. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor audiovisuele middelen.

Inspirerende trainingen in Utrecht

De oude stad Utrecht biedt jou diverse mogelijkheden om je vergadering op een unieke manier te verrijken of af te sluiten. Zo kun je vanaf onze werf een rondvaart door de Utrechtse grachten combineren met een trainings-, brainstorm- of inspiratiesessie. Of geniet je na de training nog van de diverse uitgaansmogelijkheden direct bij ons om de hoek. Dit maakt De Witte Vosch dan ook een bijzondere en inspirerende kleine vergaderlocatie in het centrum van Utrecht.

Leuke activiteiten in combinatie met vergaderlocatie centrum Utrecht

In de directe omgeving van onze vergaderruimte in het centrum van Utrecht zijn voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan een rondvaart door de grachten, een stadswandeling of een bezoekje aan de Dom. Natuurlijk kun je ook een dag vergaderen in Utrecht ontspannen afsluiten bij onze buren, zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch.

Bereikbaarheid

Onze kleine vergaderlocatie in het centrum van Utrecht is echt uniek door de uitgebalanceerde combinatie van de historische binnenstad en alle moderne voorzieningen die de stad je biedt. Door de centrale ligging is onze vergaderruimte perfect te bereiken met het openbaar vervoer: Station Utrecht CS bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen of twee minuten met de bus naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren bij twee nabijgelegen parkeergarages, Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van onze kleine vergaderlocatie Utrecht aan de Oudegracht.

De voordelen van een kleine vergaderlocatie Utrecht:

  • Unieke en eenvoudig bereikbare kleine vergaderlocatie in Utrecht-Centrum
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Beschikbaar maandag t/m vrijdag – avonden en weekend, prijzen op aanvraag

Contact

Unieke vergaderruimte of een sfeervolle trainingsruimte in het centrum van Utrecht nodig? Reserveren kan snel en gemakkelijk via deze link. Of neem contact met ons op via het telefoonnummer: 030 – 670 13 27 of stuur een mail naar: info@dewittevosch.nl. We kijken uit naar je komst.

Kleine vergaderlocatie Utrecht