Inspirerende vergaderlocatie Utrecht

We hebben noodgedwongen een lange tijd online vergaderd. Het persoonlijke contact is dan zeker voor veel mensen een verademing! Utrecht is bij uitstek een uitstekende inspirerende vergaderlocatie. Centraal gelegen en historisch gezien zeer fraai.

In het centrum van deze mooi stad vindt u De Witte Vosch, een prachtige vergader- en trainingslocatie. Met maar liefst 4 zalen en een vergadercapaciteit tot wel 120 personen, een van de grootste vergaderlocaties in Utrecht.

Een locatie met karakter

Bij de keuze voor een vergaderlocatie kies je niet alleen op basis van capaciteit en ligging. Je zoekt een locatie met nog een andere meerwaarde. Een inspirerende en multifunctionele vergaderlocatie die een vergadering of workshop extra inspirerend en persoonlijk maakt. De Witte Vosch is zo’n locatie. Alle zalen hebben hun eigen karakter en de opstelling is naar eigen wens in te vullen. De zalen ogen fris en licht door de speciale daglichtplafond verlichting. Qua inrichting is gewerkt met verschillende natuurlijke en inspirerende tinten. Je voelt je er direct thuis.

Onbeperkte mogelijkheden

Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de meest uiteenlopende vergaderingen, trainingen en workshops. We kunnen je dus uitstekend advies geven over alle mogelijkheden. We bieden diverse cateringmogelijkheden op maat. Iets lekkers bij de koffie, maar des gewenst ook een compleet lunch- of dinerbuffet. De catering op onze inspirerende vergaderlocatie in Utrecht wordt deels verzorgt door de Spaanse koks van Pinchobar De Zwarte Vosch. Deze dochteronderneming is direct gevestigd naast onze locatie. Zo is het mogelijk om daar een diner of borrel te houden. Door gebruik van twee locaties word je nog meer geïnspireerd. De Zwarte Vosch is onderdeel van ons bedrijf. We kunnen dus elke catering eenvoudig meenemen in de planning en vrijblijvende begroting.

Centraal gelegen in Utrecht

De Witte Vosch ligt zeer centraal. Eenvoudig bereikbaar via auto en openbaar vervoer en ligt op slechts 5 loopminuten van het historische centrum van Utrecht. Op zich al een inspirerende omgeving. Zo kun je een vergadering of bijeenkomst natuurlijk ook combineren met een bezoek aan de binnenstad. En wie met het OV reist, arriveert uitgerust in het hypermoderne Utrecht CS, het belangrijkste knooppunt van vele spoorlijnen in het land.

Onze vergaderzalen

Ben jij dus op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht? Dan nodigen we je graag uit om onze zalen te komen bekijken. We hebben zoals gezegd een viertal zalen. De Hoofdzaal, De Middenzaal, De Werfzaal en De Huiskamer. Laatstgenoemde geeft, zoals de naam al doet vermoeden, een heerlijke huiskamersfeer. Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal 14 personen. Optimaal voor een intieme en persoonlijke bijeenkomst.

Alle bijzonderheden op een rij:

  • Centraal gelegen nabij het centrum van Utrecht
  • Uitstekend bereikbaar met auto of openbaar vervoer
  • Vergaderingen tot wel 120 personen
  • Inclusief audiovisuele middelen en catering
  • Keuze uit maar liefst 4 zalen
  • Uitstekend te combineren met bezoek aan de stad
  • Zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops
  • Avonden en weekend, beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je zelf ontdekken hoe inspirerend De Witte Vosch is als vergaderlocatie in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is altijd mogelijk om vooraf te komen kijken. Zo kun je zelf bepalen welke zaal het meest geschikt is voor jouw vergadering of bijeenkomst. Graag doen wij je een vrijblijvend voorstel, inclusief de middelen en cateringservice van jouw wensen. Via onze website kun je deze bijzondere vergaderlocatie in Utrecht ook direct reserveren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op  030 – 670 13 27. Je kunt ook mailen naar info@dewittevosch.nl.

 

Inspirerende vergaderlocatie Utrecht