Unieke trainingslocatie in Utrecht

Zoek je een unieke trainingslocatie in de inspirerende stad Utrecht? Een trainingslocatie in de buurt van het Centraal Station? Makkelijk te bereizen en eenvoudig bereikbaar? Die je bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken als buurman heeft en voorzien is van alle benodigde techniek? Kom dan naar de trainingslocatie van De Witte Vosch in hartje Utrecht.

Als je voor een vergadering, training of andere zakelijke bijeenkomst een centraal gelegen en geschikte locatie zoekt, is Utrecht hiervoor de ídeale keuze. Via diverse (snel)wegen is deze charmante stad goed bereikbaar per auto. En wie met het openbaar vervoer reist, arriveert uitgerust in het hypermoderne Utrecht CS, het belangrijkste knooppunt van talloze spoorlijnen in het land. Na vijf minuten lopen sta je al in de historische binnenstad. Die biedt naast de vele winkels, restaurants en bijzondere panden, plaats aan onze unieke trainings- en vergaderlocatie De Witte Vosch.

Unieke trainingslocatie Utrecht

De Witte Vosch is een unieke trainingslocatie gelegen in Utrecht Centrum. In ons monumentale pand aan de karakteristieke Oudegracht vind je vier multifunctionele vergaderzalen, die alle een eigen sfeer en karakter hebben. Deze vergaderzalen en trainingsruimten zijn sfeervol en uniek ingericht. Ze bieden ruimte aan groepen van 2 tot 120 personen. Daarom vind je bij ons voor elke vergadering, workshop, inspiratiesessie, seminar, lezing, presentatie, brainstormsessie, training of cursus een ruimte die bij je past.

Hiermee maken wij het verschil

Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Dat leest misschien wel lekker weg, maar we streven deze ook echt na in de praktijk van alle dag. Wij verwelkomen jou als gast persoonlijk en we zorgen ervoor dat het jou tijdens je training aan niets ontbreekt. Zo nemen wij je alle zorg uit handen, waardoor je tijdens de training gefocust blijft op de doelen die jij je voor die trainingssessie hebt gesteld.

Catering

Bij De Witte Vosch geniet je van een bijzondere en smaakvolle lunch, borrel of diner. De lunch bestaat onder andere uit rijkelijk belegde luxe broodjes, frisse salade en een soep van de dag. Denk ook aan iets lekkers bij de koffie of in de middag een hartige snack of een fruitspies. Ook kunnen de Spaanse koks van de buren, ons zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch, op speciaal verzoek een deel van de catering verzorgen. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor een unieke combinatie van een sfeervolle trainingslocatie en heerlijk eten.

Organisatie

Ben je van plan om een seminar, training of een lezing te organiseren? En zoek je daarvoor een unieke locatie in Utrecht? Betrek ons dan ook bij de organisatie van je training. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van congressen, trainingen en seminars denken we graag met je mee om je bijeenkomst tot een uniek evenement en een groot succes te laten uitgroeien.

Audiovisuele middelen

Wil je je bijeenkomst, training of brainstormsessie interactiever maken door audiovisuele middelen te gebruiken? We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. Zo zijn een beamer en projectiescherm standaard inbegrepen bij de huur van je vergaderruimte of trainingsruimte. En je kunt ook een geluidsset bijboeken. Onze Huiskamer beschikt bovendien over een 65″ 4K TV. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor audiovisuele middelen.

Inspirerende trainingen in Utrecht

De oude stad Utrecht biedt jou diverse mogelijkheden om je vergadering op een unieke manier te verrijken of af te sluiten. Zo kun je vanaf onze werf een rondvaart door de Utrechtse grachten combineren met een trainings-, brainstorm- of inspiratiesessie. Of geniet je na de training nog van de diverse uitgaansmogelijkheden direct bij ons om de hoek. Dit maakt De Witte Vosch dan ook een bijzondere en inspirerende trainingslocatie in Utrecht.

Leuke activiteiten na het trainen in Utrecht

In de directe omgeving van onze trainingslocatie zijn voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan een rondvaart door de grachten, een stadswandeling of een bezoekje aan de Dom. Natuurlijk kun je ook een dag trainen in Utrecht ontspannen afsluiten bij onze buren, zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch.

Trainen & varen door de Oudegracht

Een aantrekkelijk idee voor vermaak in het voorjaar en in de zomer: Trainen & Varen. Samen met Lekkerbootjevaren.nl bieden wij je de mogelijkheid om jouw training op een unieke manier af te sluiten. Je stapt bij ons op de boot voor een gezellige en ontspannende tocht door de sfeervolle grachten van Utrecht. Optioneel kun je daar ook gekoelde drankjes en een smakelijk Spaans Pinchos-arrangement bijboeken. Bel ons ook gerust als je andere ideeën hebt. Daar staan we zeker voor open.

Bereikbaarheid

Trainen in Utrecht is echt uniek door de uitgebalanceerde combinatie van de historische binnenstad en alle moderne voorzieningen die de stad je biedt. Door de centrale ligging is onze locatie perfect te bereiken met het openbaar vervoer: Station Utrecht CS bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen of twee minuten met de bus naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren bij twee nabijgelegen parkeergarages, Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van onze locatie aan de Oudegracht.

Onze voordelen:

  • Unieke en eenvoudig bereikbare trainingslocatie in Utrecht Centrum
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Beschikbaar maandag t/m vrijdag
  • Avonden en weekend, beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Unieke vergaderlocatie of een sfeervolle trainingsruimte in Utrecht nodig? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 030 – 670 13 27 of stuur een mail naar: info@dewittevosch.nl. We kijken uit naar je komst.

 

Unieke trainingslocatie in Utrecht