Vergaderen in stijl

Wil je vergaderen in stijl in de inspirerende stad Utrecht? Een sfeervolle locatie in de buurt van Utrecht Centraal Station? Makkelijk te bereizen en eenvoudig bereikbaar? Die je bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken als buurman heeft en voorzien is van alle benodigde techniek? Kom dan vergaderen in stijl bij De Witte Vosch in hartje Utrecht.

Als je wilt vergaderen, een training gaat organiseren of een andere zakelijke bijeenkomst wilt regelen en daarvoor een vergaderlocatie of trainingsruimte in de buurt van Utrecht Centraal Station zoekt is De Witte Vosch hiervoor jouw ídeale keuze. Via diverse (snel)wegen is deze charmante stad goed bereikbaar per auto. En wie met het openbaar vervoer reist, arriveert uitgerust in het hypermoderne Utrecht Centraal Station, het belangrijkste knooppunt van talloze spoorlijnen in het land. Na vijf minuten lopen sta je al in de historische binnenstad, die naast de vele winkels, restaurants en bijzondere panden, plaats biedt aan onze unieke trainings- en vergaderlocatie De Witte Vosch.

Klik hier om een ruimte te reserveren >

Vergaderen in stijl in Utrecht

De Witte Vosch is een unieke plaats om vergaderen in stijl nog meer cachet te geven in de directe omgeving van Utrecht Centraal Station. In ons monumentale pand aan de karakteristieke Oudegracht vind je vier multifunctionele vergaderzalen, die alle een eigen sfeer en karakter hebben. Deze vergaderzalen en trainingsruimten zijn sfeervol en uniek ingericht. Ze bieden ruimte aan groepen van 2 tot 120 personen. Daarom vind je bij ons voor elke vergadering, workshop, inspiratiesessie, seminar, lezing, presentatie, brainstormsessie, training of cursus een ruimte die bij je past.

De Hoofdzaal
De Middenzaal
De Werfzaal
De Huiskamer

We maken wij het verschil in vergaderen in stijl

Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Dat leest misschien wel lekker weg, maar we streven deze ook echt na in de praktijk van alle dag. Wij verwelkomen jou als gast persoonlijk en we zorgen ervoor dat het jou – wanneer je komt vergaderen – aan niets ontbreekt. Zo nemen wij je alle zorg uit handen, waardoor je tijdens het evenement al je aandacht op jouw gasten kunt richten.

Catering

Bij De Witte Vosch geniet je tijdens of na het vergaderen in stijl van een bijzondere en smaakvolle lunch, borrel of diner. Denk ook aan iets lekkers bij de koffie of in de middag een hartige snack of een fruitspies. De lunch bestaat onder andere uit rijkelijk belegde luxe broodjes, frisse salade en een soep van de dag. Ook kunnen de Spaanse koks van de buren, ons zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch, op speciaal verzoek een deel van de catering verzorgen. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor een unieke combinatie van vergaderen in stijl en bijpassend eten.

Organisatie

Ben je van plan om te vergaderen in stijl, een seminar, training of een lezing te organiseren? En zoek je daarvoor een unieke locatie in de nabijheid van Utrecht Centraal Station? Betrek ons dan ook bij de organisatie van je bijeenkomst. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van congressen, trainingen en seminars denken we graag met je mee om je bijeenkomst tot een uniek evenement en een groot succes te laten uitgroeien.

Audiovisuele middelen

Wil je je bijeenkomst, training of brainstormsessie interactiever maken door audiovisuele middelen te gebruiken? We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. Zo is een beamer en projectiescherm standaard inbegrepen bij de huur van je vergaderruimte of trainingsruimte. En je kunt ook een geluidsset bijboeken. Onze Huiskamer beschikt bovendien over een 65″ 4K TV. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor audiovisuele middelen.

Inspirerend vergaderen in stijl in de buurt van Utrecht Centraal Station

De oude stad Utrecht biedt jou diverse mogelijkheden om je vergadering op een unieke manier te verrijken of af te sluiten. Zo kun je vanaf onze werf een rondvaart door de Utrechtse grachten combineren met een brainstorm- of inspiratiesessie. Of geniet je na de bijeenkomst nog van de diverse uitgaansmogelijkheden direct bij ons om de hoek. Dit maakt De Witte Vosch dan ook een bijzondere en inspirerende locatie om te vergaderen in de buurt van Utrecht Centraal Station.

Leuke activiteiten na het vergaderen in Utrecht

In de directe omgeving van onze vergaderlocatie zijn voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan een rondvaart door de grachten, een stadswandeling of een bezoekje aan de Dom. Natuurlijk kun je ook een dag vergaderen in stijl in Utrecht ontspannen en culinair afsluiten bij onze buren, zusterbedrijf Tapasrestaurant & Pinchobar De Zwarte Vosch.

Vergaderen in stijl & varen door de Oudegracht

Een aantrekkijk idee voor vermaak in het voorjaar en in de zomer: Vergaderen & Varen. Samen met Lekkerbootjevaren.nl bieden wij je de mogelijkheid om jouw bijeenkomst op een unieke manier af te sluiten. Je stapt bij ons op de boot voor een gezellige en ontspannende tocht door de sfeervolle grachten van Utrecht. Optioneel kun je daar ook gekoelde drankjes en een smakelijk Spaans Pinchos-arrangement bij boeken. Bel ons ook gerust als je andere ideeën hebt. Daar staan we zeker voor open.

Bereikbaarheid

Vergaderen in stijl in Utrecht is echt uniek door de uitgebalanceerde combinatie van de historische binnenstad en alle moderne voorzieningen die de stad je biedt. Door de centrale ligging is onze locatie perfect te bereiken met het openbaar vervoer: Utrecht Centraal Station bevindt zich namelijk op ongeveer zeven minuten lopen van onze locatie of twee minuten met de bus naar de bushalte op het Neude. Als je ons met de auto bezoekt, kun je parkeren bij twee nabijgelegen parkeergarages, Q-Park La Vie en Paardenveld. Deze liggen ook op loopafstand van ons pand aan de Oudegracht.

Onze voordelen:

  • Unieke ligging in de nabijheid van Utrecht Centraal Station
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Bijzondere cateringmogelijkheden
  • Beschikbaar maandag t/m vrijdag
  • Avonden en weekend, beschikbaarheid en prijzen op aanvraag

Contact

Uniek vergaderen in stijl of sfeervol trainen in de omgeving van Utrecht Centraal Station? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 030 – 670 13 27 of stuur een mail naar: info@dewittevosch.nl. We kijken uit naar je komst. Volg je ons al op Facebook?

Vergaderen in stijl