Bijzondere vergaderlocatie Midden-Nederland

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland? Utrecht is bij uitstek een uitstekende plaats voor een bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland. Centraal gelegen en historisch gezien zeer fraai.  

In het centrum van deze mooi stad vind je De Witte Vosch, een prachtige vergader- en trainingslocatie. Met maar liefst vier zalen en een vergadercapaciteit tot wel 120 personen, één van de grootste en meest bijzondere vergaderlocaties in Midden Nederland.

Bekijk alle beschikbare zalen >

Een locatie met karakter

Bij de keuze voor een vergaderlocatie kies je niet alleen op basis van capaciteit en ligging. Je zoekt een bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland met nog andere meerwaarden. Een bijzondere en multifunctionele vergaderlocatie die een vergadering of workshop extra inspirerend en persoonlijk maakt. De Witte Vosch is zo’n locatie. Alle zalen hebben hun eigen karakter en de opstelling is naar eigen wens in te vullen. De zalen ogen fris en licht door de speciale daglichtplafond verlichting. Qua inrichting hebben we gewerkt met verschillende, natuurlijke en bezielende tinten. Je voelt je er direct thuis en vergadert in stijl.

Klik hier om een zaal te reserveren >

Onbeperkte mogelijkheden

Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de meest uiteenlopende vergaderingen, trainingen en workshops. We kunnen je dus uitstekend advies geven over alle mogelijkheden. We bieden diverse cateringmogelijkheden op maat. Iets lekkers bij de koffie, maar desgewenst ook een compleet lunch- of dinerbuffet. De catering op onze bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland wordt deels verzorgt door de Spaanse koks van Pinchobar De Zwarte Vosch. Deze dochteronderneming is gevestigd direct naast onze locatie. Zo is het mogelijk om daar een diner of borrel te houden. Door gebruik van twee locaties raak je nog meer geïnspireerd. De Zwarte Vosch is onderdeel van ons bedrijf. We kunnen dus elke catering eenvoudig meenemen in de planning en vrijblijvende begroting.

Centraal gelegen in Utrecht

De Witte Vosch is een bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland en ligt zeer centraal. Eenvoudig bereikbaar via auto en openbaar vervoer en op slechts vijf loopminuten van het historische centrum van Utrecht. Op zich al een inspirerende omgeving. Zo kun je een vergadering of bijeenkomst natuurlijk ook combineren met een bezoek aan de binnenstad. En wie met het OV reist, arriveert uitgerust in het hypermoderne Utrecht CS, het belangrijkste knooppunt van vele spoorlijnen in het land.

Onze vergaderzalen

Ben jij dus op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland? Dan nodigen we je graag uit om onze zalen te komen bekijken. We hebben zoals gezegd een viertal zalen. De Hoofdzaal, De Middenzaal, De Werfzaal en De Huiskamer. De laatstgenoemde geeft, zoals de naam al doet vermoeden, een heerlijke huiskamersfeer. Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal veertien personen. Optimaal voor een intieme en persoonlijke bijeenkomst.

Alle bijzonderheden van onze bijzondere vergaderlocatie Midden-Nederland op een rij:

  • Centraal gelegen nabij het centrum van Utrecht
  • Uitstekend bereikbaar met auto of openbaar vervoer
  • Vergaderingen tot wel 120 personen
  • Inclusief audiovisuele middelen en catering
  • Keuze uit maar liefst vier zalen
  • Uitstekend te combineren met een bezoek aan de stad
  • Zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops
  • Avonden en weekend, beschikbaarheid en prijzen op aanvraag

Kennismaking

Wil je zelf ontdekken hoe bijzonder De Witte Vosch is als vergaderlocatie in Midden-Nederland? Neem dan gerust contact met ons op. Het is altijd mogelijk om vooraf te komen kijken. Zo kun je zelf bepalen welke zaal het meest geschikt is voor jouw vergadering of bijeenkomst. Graag doen wij je een verhelderend voorstel, inclusief de middelen en cateringservice van jouw wensen. Via onze website kun je deze bijzondere vergaderlocatie in Utrecht – Midden-Nederland ook direct reserveren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op  030 – 670 13 27. Je kunt ook mailen naar info@dewittevosch.nl.

Bijzondere vergaderlocatie Midden-Nederland