Bijzondere vergaderlocatie Utrecht

Utrecht is een prachtige stad, centraal gelegen in Nederland. Dat maakt Utrecht een uitstekende locatie voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. De Witte Vosch is een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht. Zowel per auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar, slechts 5  minuten van het historisch centrum van Utrecht.

De Witte Vosch voorziet in alle faciliteiten die je kunt bedenken. Denk aan audiovisuele mogelijkheden en catering op maat. Met maar liefst vier verschillende zalen, met elk hun eigen karakteristieke kenmerken, maak je van elke vergadering een bijzonder aangename belevenis.

Centraal gelegen in Utrecht

Omdat De Witte Vosch zo centraal ligt, heb je naast de vergadering of bijeenkomst in Utrecht volop mogelijkheden om de dag echt bijzonder te maken. Combineer deze bijzondere vergaderlocatie met een bezoek aan alles wat de stad Utrecht te bieden heeft. Zo kunt u de Dom beklimmen, een stadsrondvaart maken of een van de vele musea bezoeken. Het historisch centrum van Utrecht kent tal van restaurants, kroegen en terrasjes. Volop mogelijkheden dus.

Tal van mogelijkheden

De Witte Vosch is een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht. Het ligt dus in het centrum van Utrecht maar de ruimte en mogelijkheden verbazen menig bezoekers. Onze Hoofdzaal is dan ook één van de grootste vergaderzalen in Utrecht, met ruimte voor maar liefst 120 mensen.  U kunt volop ‘spelen’ met de opstelling waardoor deze zaal bijvoorbeeld ook erg geschikt is voor workshops. Dan zijn er nog De Middenzaal, De Werfzaal en, ‘last but not least’ De Huiskamer. Want heb je het over een bijzondere locatie in Utrecht, dan is de laatstgenoemde ook echt bijzonder. Een prachtige lichte ruimte met twee grote glazen openslaande deuren naar de Utrechtse werf en de Oudegracht maken de entourage heel bijzonder. Zoals de naam al doet vermoeden hebben we gekozen voor een huiselijke inrichting. De huiskamer is geschikt voor groepen tot zo’n 14 personen. Elke zaak beschikt over audiovisuele middelen. Een beamer en projectiescherm zijn inbegrepen. Aanvullend kun je gebruik maken van een flipover, katheder, laptop en geluidsinstallatie.

Wat klanten zeggen

Dat we een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht zijn, blijkt ook wel uit de beoordelingen. Zeker in deze markt, waarbij ondernemers (geheel terecht) erg kritisch zijn op locatie, catering en beschikbare faciliteiten. Hierbij scoren we een 8.2.

Alle bijzonderheden op een rij:

  • Centraal gelegen in centrum van Utrecht
  • Uitstekend bereikbaar met auto of openbaar vervoer
  • Vergaderingen tot wel 120 personen
  • Inclusief audiovisuele middelen en catering
  • Keuze uit maar liefst 4 zalen
  • Uitstekend te combineren met bezoek aan de stad
  • Zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops
  • Avonden en weekend, beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je zelf ontdekken hoe bijzonder De Witte Vosch is als vergaderlocatie in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is altijd mogelijk om vooraf te komen kijken. Zo kun je  zelf bepalen welke zaal het meest geschikt is voor jouw vergadering of bijeenkomst. Graag doen wij je een vrijblijvend voorstel, inclusief de middelen en cateringservice van jouw wensen. Via onze website kun je deze bijzondere vergaderlocatie in Utrecht ook direct reserveren. Volg ons ook op Facebook!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op  030 – 670 13 27. Je kunt ook mailen naar info@dewittevosch.nl.

 

 

Bijzondere vergaderlocatie Utrecht