Vergaderlocatie midden Nederland

De Witte Vosch in Utrecht Centrum

Welkom bij De Witte Vosch, dé unieke vergaderlocatie midden Nederland, gelegen in het hart van Utrecht. Onze locatie biedt persoonlijke aandacht en bijzondere cateringmogelijkheden om jouw vergadering tot een succes te maken. Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, en voor avonden en weekends op aanvraag, is De Witte Vosch de perfecte plek voor jouw vergadering.

Klik hier om direct te reserveren >

Onze zalen

De Hoofdzaal
Met ruim 125 m² mag De Hoofdzaal zich met recht één van de grotere vergaderzalen van Utrecht noemen. Deze flexibele zaal is uitermate geschikt voor presentaties, trainingen en workshops. Als je op zoek bent naar een ruime vergaderlocatie midden Nederland, dan is deze zaal perfect voor jou. De Hoofdzaal biedt voldoende ruimte voor grote groepen en kan flexibel worden ingedeeld om aan de specifieke behoeften van jouw bijeenkomst te voldoen. Of het nu gaat om een formele presentatie of een interactieve workshop, de Hoofdzaal biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst.

De Middenzaal
De Middenzaal, met 47 m², is ideaal voor bijeenkomsten met kleine groepen. Dankzij het binnenvallende daglicht kun je hier in alle rust werken of vergaderen. Deze zaal is perfect voor teamvergaderingen, brainstormsessies, of kleinschalige trainingen. Als vergaderlocatie midden Nederland biedt de Middenzaal een lichte en rustige omgeving die jouw bijeenkomst extra speciaal maakt. De intieme sfeer en het natuurlijke licht zorgen voor een productieve en inspirerende omgeving, waardoor deelnemers zich kunnen concentreren en samenwerken.

De Werfzaal
Vergaderen in een authentieke Utrechtse werfkelder? Dat kan in de Werfzaal. Deze zaal verkeert grotendeels in historische staat en is met ruim 100 m² geschikt voor grote groepen. De historische ambiance maakt het een unieke vergaderlocatie midden Nederland. De sfeer van de werfkelder voegt een bijzonder element toe aan jouw bijeenkomst, waardoor deelnemers niet alleen geïnspireerd raken door de inhoud, maar ook door de omgeving. De Werfzaal biedt een perfect decor voor creatieve sessies, grotere vergaderingen en evenementen die een onvergetelijke indruk moeten maken.

De Huiskamer
De Huiskamer maakt écht iets bijzonders van je bijeenkomst. Deze ruimte is ingericht met een keuken, zithoek, grote eettafel en een 65″ 4K TV. Dit maakt de Huiskamer zeer geschikt voor inspiratiesessies of trainingen. Origineel vergaderen in een huiselijke sfeer zorgt voor een informele en creatieve setting. Deze zaal combineert comfort met functionaliteit, waardoor je deelnemers zich direct op hun gemak voelen en openstaan voor nieuwe ideeën. De Huiskamer is perfect voor informele bijeenkomsten, waarbij het draait om inspiratie en interactie in een ontspannen omgeving. Als vergaderlocatie midden Nederland biedt de Huiskamer een unieke ervaring die jouw bijeenkomst bijzonder maakt.

Presentaties, trainingen en meer

Bij De Witte Vosch kunt u vergaderen in stijl. Onze diverse zalen bieden de perfecte setting voor elke soort bijeenkomst, of je nu een presentatie, training, workshop of inspiratiesessie plant. Met onze persoonlijke aandacht en bijzondere cateringmogelijkheden wordt vergaderen in het midden van Nederland een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze cateringopties zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van jouw vergadering, van gezonde snacks tot uitgebreide lunches, alles is mogelijk.

Reserveer nu je vergaderzaal

Kom naar De Witte Vosch en ontdek hoe een vergaderlocatie midden Nederland jouw bijeenkomsten naar een hoger niveau kan tillen. Onze locatie in het centrum van Utrecht is gemakkelijk bereikbaar en biedt een inspirerende omgeving voor al jouw vergaderingen en evenementen. Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen voor avonden en weekends, neem gerust contact met ons op. Bij De Witte Vosch is vergaderen in het midden van Nederland altijd een stap voorwaarts. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle bijeenkomst.

Klik hier om een zaal te reserveren >

Ervaar zelf waarom De Witte Vosch de beste keuze is als vergaderlocatie midden Nederland voor jouw volgende evenement.

Vergaderlocatie midden Nederland