Partners

De Zilveren VoschDe Zilveren Vosch is de partner van De Witte Vosch en betreft een monumentaal pand eveneens gevestigd in het hartje van de Utrechtse binnenstad. De Zilveren Vosch heeft een klassieke uitstraling, maar biedt moderne en professionele ruimtes welke perfect geschikt zijn voor kleine en middelgrote congressen, trainingen en vergaderingen. Heel speciaal is de binnentuin die achter het pand gelegen is en waar in het voorjaar en de zomer de lunches en borrels genuttigd kunnen worden. In totaal heeft De Zilveren Vosch 8 zalen, allen met daglicht en geschikt voor groepen

slide5De Zwarte Vosch is een hippe, gastvrije bar waarbij je, net als in Spanje, van de bar pincho’s kunt uitkiezen die vers worden bereid. Daarnaast staan er op de kaart heerlijke Spaanse gerechtjes, raciones, om te delen. In Spanje is het alom bekende motto ‘samen eten’, zo ook bij De Zwarte Vosch. Pinchos komen oorspronkelijk uit Noord Spanje en bij de pinchos draait het allemaal om bijzondere combinaties en kwalitatief mooie producten, je kunt ze zien als het luxe broertje van de Tapas.

In De Rode Vosch waan je je een avond in modern Australië! Voor mensen die Australië bezocht hebben zal een bezoek aan De Rode Vosch een feest der herkenning zijn! Australië (nog) nooit bezocht? Dan maak je hier kennis met de Australische keuken in een typisch Australische sfeer, let your dream come true!

logo synpro-01Synpro® is een bewezen en doeltreffende vergadermethodiek, bestemd voor de efficiënte en interactieve begeleiding van (midden- en senior) management vergaderingen met een diversiteit aan  thema’s. Synpro® hanteert hierbij een ontzorg-aanpak, waarbij vanaf de voorbereiding tot en met nazorg uw meeting wordt begeleid. Door de gestructureerde, onafhankelijke begeleiding van de meetings, wordt er efficiënter en doeltreffender (lees: kostenbesparend) overleg gevoerd, worden onderwerpen gedurende de meeting met alle betrokkenen afgestemd en wordt draagvlak voor opvolging  verkregen.

Lekkerbootjevaren werkt voor de pincho boot nauw samen met De Zwarte Vosch die op haar beurt weer samenwerkt met diverse authentiek Spaanse importeurs voor de pinchos. Alles is seizoensgebonden, puur, eerlijk en authentiek Spaans. Alle gerechten worden vers bereid door twee, Spaanse, koks. De maaltijd aan boord is uiteraard maaltijd vervangend en de vaart is inclusief drank aan boord. Dus bier, rode wijn, witte wijn, rosé en diverse frisdranken.