Origineel vergaderen

Op zoek naar een prachtige locatie om origineel te vergaderen? Welkom bij De Witte Vosch, dé unieke vergaderlocatie in het hart van Utrecht waar origineel vergaderen centraal staat. Onze locatie biedt persoonlijke aandacht en bijzondere cateringmogelijkheden om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. De Witte Vosch is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, en voor avonden en weekends kun je de beschikbaarheid en prijzen op aanvraag verkrijgen.

Maak een keuze uit één van onze bijzondere zalen of reserveer direct.

De Hoofdzaal

Met ruim 125 m² mag De Hoofdzaal zich met recht één van de grotere vergaderzalen van Utrecht noemen. Deze flexibele zaal is erg geschikt voor presentaties, trainingen en workshops. Als je op zoek bent naar een ruime en originele vergaderlocatie, dan is deze zaal perfect voor jou. De ruimte biedt voldoende plaats voor grote groepen, en de indeling kan aangepast worden aan de specifieke behoeften van jouw bijeenkomst. Of het nu gaat om een formele presentatie of een interactieve workshop, de Hoofdzaal biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle en originele vergadering.

De Middenzaal

De Middenzaal, met 47 m², is ideaal voor bijeenkomsten met kleinere groepen. Dankzij het binnenvallende daglicht kun je hier in alle rust werken of vergaderen. Origineel vergaderen in een lichte en rustige omgeving maakt jouw bijeenkomst extra speciaal. Deze zaal is perfect voor teamvergaderingen, brainstormsessies, of kleinschalige trainingen. De intieme sfeer en het natuurlijke licht zorgen voor een productieve en inspirerende omgeving. Bij de Middenzaal draait alles om focus en samenwerking, waardoor origineel vergaderen hier een moeiteloze ervaring wordt.

De Werfzaal

Vergaderen in een authentieke Utrechtse werfkelder? Dat kan in de Werfzaal. Deze zaal verkeert grotendeels in historische staat en is met ruim 100 m² geschikt voor grote groepen. De historische ambiance maakt origineel vergaderen een unieke ervaring. De sfeer van de werfkelder voegt een bijzonder element toe aan jouw bijeenkomst, waardoor deelnemers niet alleen geïnspireerd raken door de inhoud, maar ook door de omgeving. De Werfzaal biedt een perfect decor voor creatieve sessies, grotere vergaderingen en evenementen die een onvergetelijke indruk moeten maken.

De Huiskamer

De Huiskamer maakt écht iets bijzonders van je bijeenkomst. Deze ruimte is ingericht met een keuken, zithoek, grote eettafel en een 65″ 4K TV. Dit maakt de Huiskamer zeer geschikt voor inspiratiesessies of trainingen. Origineel vergaderen in een huiselijke sfeer zorgt voor een informele en creatieve setting. Deze zaal combineert comfort met functionaliteit, waardoor je deelnemers zich direct op hun gemak voelen en openstaan voor nieuwe ideeën. De Huiskamer is perfect voor informele bijeenkomsten, waarbij het draait om inspiratie en interactie in een ontspannen omgeving.

Klik hier om een ruimte te reserveren >

Voor elke vergadering de perfecte setting

Bij De Witte Vosch zorgen we ervoor dat origineel vergaderen niet zomaar een belofte is, maar een garantie. Onze diverse zalen bieden de perfecte setting voor elke soort bijeenkomst, of je nu een presentatie, training, workshop, of inspiratiesessie plant. Met onze persoonlijke aandacht en bijzondere cateringmogelijkheden wordt origineel vergaderen een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze cateringopties zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van jouw vergadering, van gezonde snacks tot uitgebreide lunches, alles is mogelijk.

Reserveer een zaal

Kom naar De Witte Vosch en ontdek hoe origineel vergaderen jouw bijeenkomsten naar een hoger niveau kan tillen. Onze locatie in het centrum van Utrecht is gemakkelijk bereikbaar en biedt een inspirerende omgeving voor al jouw vergaderingen en evenementen. Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen voor avonden en weekends, neem gerust contact met ons op. Bij De Witte Vosch is origineel vergaderen altijd een stap voorwaarts. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle bijeenkomst.

Klik hier om een zaal te reserveren >

Ervaar zelf waarom origineel vergaderen bij De Witte Vosch de beste keuze is voor jouw volgende evenement.

Origineel vergaderen