DE WITTE VOSCH – ARRANGEMENTEN

Aanvullende mogelijkheden

Aanvullend op onze eigen diensten werken wij nauw samen met enkele partners uit de directe omgeving om u enkele aanvullende arrangementen en diensten te kunnen aanbieden. Zie hieronder de mogelijkheden. Staat er niets naar uw wens tussen? Of heeft u een ander idee? Neem contact met ons op en we denken graag met u mee over nog meer mogelijkheden.

Vergaderen & varen

Leuk idee voor het voorjaar en de zomer: Vergaderen & varen! De Witte Vosch werkt al geruime tijd samen met Lekkerbootjevaren. U stapt na uw bijeenkomst bij De Witte Vosch voor de deur op de boot, voor een tocht door de sfeervolle Utrechtse grachten.  Deze tocht kunt u aanvullen met een gekoeld drankje en heerlijke pinchos bereidt door de Spaanse koks van Pinchobar De Zwarte Vosch.

Wilt u meer informatie over “Vergaderen & varen”? Onze medewerkers vertellen u graag meer!

Arrangement Witte Vosch na het veragderen in de boot met Spaanse Pincho’s uit ons restaurant de Zwarte Vosch. Rondvaren in de grachten van Utrecht na uw meeting.

Vergaderlocatie Utrecht | De Witte Vosch - Arrangementen

Synpro Vergaderbegeleiding

Synpro is een daadkrachtig en doeltreffend vergaderconcept, bestemd voor de efficiënte en interactieve begeleiding van (senior) management vergaderingen tot circa 50 deelnemers.

Het concept waarborgt de uitkomstkwaliteit van vergaderingen door middel van een innovatieve en gestructureerde vergadermethode. Dit leidt tot aantoonbare bedrijfsverbeteringen. Synpro werkt met een landelijk dekkend netwerk van zeer gespecialiseerde, onafhankelijke vergaderbegeleiders.